Cuma, Ocak 25, 2013

Mat Bitişli Fondöten Arayışı :/

Elimdeki fondötenlerin hepsi glowy bitişe sahip 

Bir tanecik mat bitişli fondötenim olsun istiyorum 

Sizce ne olmalı ???




6 yorum:

what are you tolkien about dedi ki...

bourjois ve narsta glowy bitişli fondötenler.

itsbea dedi ki...

sheer mattenin kullanımı zor cnm, yapısı akıskan değil siseden zor alınıyor ama cidden mat duruyor yani.healthy mix glow duruslu diye biliyorum ben ama?diğerini bilmiyorum hiç=)clarins deneybilirsin belki,ben onun glow versiyonunu çok sevdim.armani long lastingte övülen fondötenlerden mat olarak.

özge dedi ki...

bourjois healty gayet glow bitişli canım mat istiyorsan alma,bende itsbeaya katılıyorum narsta iki çeşit var biri çok mat ben sevmedim hem zor şişeden dökülüyor hemde yüzü kirli gibi gösteriyor tuhaf yani. clarinsin mat bir fondoteni var harika. adını everlasting di sanırım..

BNG dedi ki...

ah aynı şeyi bende arıyorum :(

begum_kobaklar dedi ki...

Estee lauder double wear veya Revlon colorstay deneyebilirsin. Blogumda anlatmıstım. İlgilirsen bir bak derim :)

http://makeupbybgm.blogspot.com/

Unknown dedi ki...

what are you tolkien about, uyardığın için teşekkür ederim :) ancak mat olmadıklarını biliyorum sadece fondöten oldukları için fotoğraflarını ekledim ;)

itsbea, tavsiyelerin için çok teşekkür ederim, Nars'ın pompasının olmaması bi sorun gerçekten ve pompanın ayrıca ücretlendirilmesi.. Bahsettiğin fondötenlere bakacağım ilk fırsatta :)

Özgecim, Nars'ı denemeyi düşünüyordum ama bu sözlerinden sonra eledim kesinlikle, tavsiyen için teşekkür ederim bakacağım Clarins e ;)

Bng Anl, umarım arayışlarımız mutlu biter :)

truebeauty_inside_outside, hemen bakıyorum bloğuna :) Revlon deneme şansım yok malesef, Double Wear'ı denedim ancak benim için çok yoğun bir fondöten olduğuna karar verdim. Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim :)